toulky českou krajinou

“inspirován českou přírodou
a tradiční kuchyní se každý den snažím pro vás připravit

nezapomenutelný kulinářský zážitek.”

petr šmrha - chef

 

les a louka

 

 


jelení hřbet, kaštany,

ostružiny, perník, bramborová pěna
425 czk

 

listový salát, konfit z králíka, červená řepa, šalotka

245 czk

 

statek

 

pečený kozí sýr, hrozny, granola, microbylinky

165 czk


kulajda, pošírované vejce,

koprový olej, houby
95 czk

 

pomalu pečená bbq žebra, zelené fazolky, kapusta, slanina

420 czk

hovězí guláš z líček, špekový knedlík, smažená cibulka

415 czk


svíčková na smetaně,

žemlový knedlík, brusinky
385 czk

 

 

jezero a řeka

kaviár z lososa, lososvý tatarák, květák, okurka

165 czk

losos, kukuřice, rizoto, mascarpone, estragon, citron

385 czk


konfitovaná kachna, červené zelí, jablko, škubánek

385 czk

 

zahrada

 

 

 

řízek z lilku, bramborový salát, vegan majonéza

305 czk

 

šneci, špenát, petržel, konfitovaný česnek, strouhanka

165 czk


caesar salát, ančovičkový dresing,

krutony, kuřecí prsa
280 czk

 

zeleninová polévka,

bylinkové pesto

95 czk


fermentovaná pšenice,

zelenina, cizrna

305 czk

dezerty

165 czk

meringue, solený karamelový krém, ořechy, jablko


cheese cake, švestky, mák


čokoládový dortík, čokoládová hlína, višňový gel

 

výběr českých sýrů, med, brioška, domácí marmeláda

home restaurant & bar, soukenická 25, praha 1, (+420) 224 898 300